Workshops

Bij mij kunt u ook terecht voor workshops van één of meerdere dagen. Hieronder leest u wat u kunt verwachten. De workshops zijn zeker een investering waar u de rest van uw leven de vruchten van zult plukken. Onder het kopje ‘nieuws’ vindt u nieuwe cursusdata en nadere informatie. Is dit niet zichtbaar, dan zijn er nog geen nieuwe data bekend. Wilt u zich graag aanmelden met een groep, neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Workshop spiritualiteit (1 dag)

Wilt u meer weten over energie en spiritualiteit? Tijdens deze eendaagse workshop maakt u kennis met de beginselen van spiritualiteit, intuïtie en hoog gevoeligheid zodat u beter in uw eigen energie kunt komen én blijven.

In de cursus leert u onder andere:
- de basis van spiritualiteit
- omgaan met uw aura
- uw eigen aura te reinigen en uzelf te aarden
- de betekenis van chakra’s
- te vertrouwen op uw intuïtie
- wat hoog gevoeligheid is

Workshop spirituele en intuïtieve verdieping (3 dagen)

Bent u op zoek naar diepgaandere kennis over energie en spiritualiteit? Dan is de 3-daagse cursus spirituele en intuïtieve verdieping bij uitstek geschikt voor u. Deze cursus gaat dieper in op de hierboven genoemde onderwerpen en biedt ruime mogelijkheden om hiermee te oefenen. Na deze dagen kunt u met een schat aan kennis, ervaringen en inzichten verder aan de slag met uw eigen energie.

Connie Mahieu

Kruiningenstraat 38, 5045 PW Tilburg

T: 06 21 85 85 62

E: info@conniemahieu.nl

Connie Mahieu is aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg en is geregistreerd als docent bij het CRKBO.

logo Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg    logo Centraal Register Kort Beroepsonderwijs